Om Tactuus

Tactuus er skabt for at invitere alle til at være en del af løsningen

Trivsel på arbejdspladsen er et samspil mellem god ledelse og engagerede medarbejdere. Ingen kan skabe trivsel alene, det er et fælles ansvar.

Tactuus bruger real-time data for at kvalificere, hvordan de forandringer I går igennem her og nu influerer på jeres medarbejdere, og hvilken effekt gode tiltag har på samme (hvad rykker, og hvad skal af bordet igen).

Samtidig klæder forløbet jer på med kompetencer, som understøtter fortsat trivsel.

Robusthed (resiliens) er måske 2020’ernes vigtigste kompetence for som individ og virksomhed at håndtere de hurtige forandringer, som omverdenen byder os i disse år.

Tactuus rejsen handler om at komme i mål med at forbedre trivsel og robusthed.

Navitas

It takes a village..

Maria Mærsk er founder og direktør for tactuus, men tactuus repræsenterer mange menneskers bidrag, støtte, sparring og inputs.

Rejsen er kun lige begyndt og en tactuus filosofi er at arbejde med og gensidig inspirere alle de kompetente, glade og passionerede mennesker, vi kommer i nærheden af.

Maria er læge, PhD og certificeret i corporate mindfulness.

Siden 2017 har Maria Mærsk Coaching hjulpet virksomheder og medarbejdere med trivsel, robusthed, udvikling og stress håndtering.

Maria Mærsk Coaching er etableret på Navitas, i de smukke omgivelser på havnen i Aarhus.

tactuus er nyeste digitale skud på stammen, og er det digitale missing link, som gør kursus-oplevelsen helstøbt og sammenhængende fra udfordring, dataindsamling, intervention til løsning og evaluering.