For english version

Arbejdskulturen i en virksomhed er et forret-ningskritisk og alt for ofte overset område, der er altafgørende for trivsel og effektivitet. Hos tactuus hjælper vi virksomheder, med-arbejdere og ledere med at finde konkrete initiativer, der kan forbedre arbejdskultur.

Intro til tactuus-forløbet

Formålet med tactuus-forløbet er at give jer indsigt i jeres arbejdskultur, så I strategisk kan forholde jer til, hvordan kulturen fremadrettet skal understøtte jeres forretningsmål.

Forløbet kan følge jer igennem forandringer i jeres organisation, hjælpe jer med at blive mere effektive eller med at fastholde flere medarbejdere.

Det særlige ved tactuus er, at vi arbejder databaseret og tager udgangspunkt i hjerne-forskning og psykologisk tryghed. Vi ved, at menneskelig udvikling kun kan ske gennem tillidsfulde relationer, og at alle virksomheder er forskellige. Derfor får I ikke en “one size fits all”-konsulentløsning, men derimod et forløb baseret på jeres egne data og mål for arbejdskultur.

Samarbejdet veksler mellem samtaler, dataindsamling, workshops og faciliteret dialog i og på tværs af teams.

Vejen mod en bedre arbejdskultur

tactuus er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at opnå en arbejdskultur, der giver plads til effektivitet og trivsel.

Det kan være overvældende at stå med resultater fra en trivselsmåling. Derfor er det altafgørende, at data bliver oversat til løsninger og initiativer, der kan implementeres i virksomheden – og i en travl og foranderlig hverdag.

Med tactuus-modellen gør vi arbejds-kultur konkret. Ved at dele kultur op i “vinduer”, kan vi skelne udfordringer fra hinanden – og arbejde strategisk med løsninger.

Hent vores folder

Book møde

Mød vores founder

Maria Mærsk, læge, PhD, coach

Maria Mærsk er læge, Ph.d. og coach. Siden 2017 har hun hjulpet ledere og medarbejdere med selvledelse, mental balance og robusthed over for stress.

Maria har startet tactuus, hvor hun med udgangspunkt i data sammensætter udviklingsforløb med fokus på arbejdskultur, trivsel og effektivitet.

Se videoen