Stolt leverandør til

“Vi har prøvet tactuus APPen som status på vores arbejdskultur i salgsafdelingen. Min fornemmelse var, at den generelt var god. Vi vil være en data drevet virksomhed, så udover at tro det, ville jeg gerne have data på det. Min fornemmelse blev bekræftet. I øjeblikket ser vi ind i, hvor vi ellers kan bruge systemet.  APPen var vildt simpel og enkel at bruge for teamet, hvilket gjorde det nemt at få det implementeret, til sikring af data over 14 dage”.

Emil Utoft
Salgschef
OK Nygaard- en del af Idverde

“tactuus har hjulpet os med vores arbejdskultur- og vaner i forbindelse med omlægning til en 4-dags arbejdsuge. Det har været en fornøjelse.”

Alma Oprasic
Chief of staff
Exfluency

“Når man brænder for sit arbejde og ofte jonglerer med mange i bolde i luften på samme tid, kræver det særlig opmærksomhed at træne sin evne til at fokuserer og skabe fordybelse, samt at kunne være nærværende og restituere, for at få balancen i hverdagen. Jeg har haft stor gavn af et forløb i selvledelse og robusthed ved Maria Mærsk, tactuus, og giver hendes forløb mine bedste anbefalinger”

Jesper Staal
Teknisk salgskonsulent

“Tactuus dataindsamling og workshop gav viden og anledning til interessante dialoger og reflektioner i teamet omkring vores arbejdsvaner og mentalt overskud. Hele forløbet var bundet sammen af spændende elementer 1) Empiri fra Marias akademiske baggrund 2) Vores egen data indsamlet 3) Konkrete værktøjer og øvelser der var nemme at implementere. Her over 1 år efter hører jeg stadig referencer til øvelser/tankemodeller Maria præsenterede så det ser jeg som en succes :)”

Bjarke Bekhøj
Direktør, partner
Become A/S

“Som leder er det vigtigt at udvikle sig også personligt og mentalt for at møde de skiftende udfordringer og i høj grad for at gribe de potentielle muligheder, vi som ledere dagligt stilles overfor. Derfor vil jeg anbefale lederudvikling ved Maria Mærsk”

Helle Reinevald, Partner

”Hos Akademikernes A-kasse har vi fornøjelsen af at arbejde sammen med Maria Mærsk, og vi giver hende de varmeste anbefalinger.Vi har modtaget positiv feedback fra vores medlemmer, som har rost Marias evner til at skabe engagerende og værdifulde webinarer. Vi er overbeviste om, at Maria vil kunne tilføre værdi og professionalisme til enhver organisation eller institution.”

Anne-Katrine Eriksen
Event Manager, Akademikernes A-kasse

“Som leder er det særligt vigtigt at bevare overblik og være i stand til at regulere tanker og følelser under pres. Derfor kan jeg anbefale lederudviklingsforløbet ved Maria Maersk, tactuus”

Henning Kristiansen
Revisor, direktør
Adminto

“tactuus hjalp os med at få vendt og løsnet op for nogle vigtige emner. Dette styrkede holdånd og motivation i teamet”

Berit Dehli,
kontorchef,
HK Østjylland

“Thank you for triggering us to become aware of ourselves and better co-workers! tactuus are an indispensable team member by now.”

Dr. Efstathios Vassiliadis (Ph.D., MBA, FelC, M.Sc.), CEO of Evnia

“Hos KP Consulting prioriterer vi medarbejdertrivsel højt og Maria Mærsk’s oplæg om mentale værktøjer blev godt modtaget af vores konsulenter. Det kan vi bestemt anbefale”

Klaus Pedersen
Direktør, KP Consulting

“Vi vil gerne anbefale Maria Mærsks workshop om forskningen indenfor og mentale redskaber til robusthed – og hvad det egentlig vil sige at være mental robust i arbejdslivet. Det gav anledning til gode fælles refleksioner og indsigter. “

Kristian Reinevald
Direktør, Pro & Co